Najnovšie recenzie zo sekcie Kozmetické súpravy
Rituals The Ritual Of Sakura sprchový gél 200 ml + telový krém 200 ml + vonná sviečka 140 g + vonné tyčinky 70 ml
Darček, ktorý som kúpila na základe vlastných skúseností - odporúčam...
Skin1004 Sada na starostlivosť o tvár Madagascar Centella Travel Kit - 20 ml, 30 ml, 30 ml, 30 ml, 30 ml
Všetko ôk len som myslela ze my to odstráni cierne bodky na nose
Spa Ceylon De-Stress sprchový gél 50 ml + telové mlieko 50 ml + sprejová hmla 30 ml + masážne sérum 60 ml darčeková sada
Je to darček, ale verím, že spravím obdarovanému radosť.
Nivea Hyaluron Cellular Filler Hyaluron Cellular Filler remodelačný denný krém SPF 30 50 ml + Hyaluron Cellular Filler remodelačný nočný krém 50 ml darčeková sada
Dlhoročné skúsenosti s najlepšou značkou
- Krasná vôňa. Dlho vydrží .Odporúčam túto vôňu každej žene.
Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle AC SOS Kit čistiaca pena 30 ml + tonikum 30 ml + sérum 10 ml + krém 20 g
Bola som veľmi spokojná s kvalitou produktov.Tovar bol dodaní veľmi rýchlo a určite to pomohlo mojej problémovej pleti.
Cena za produkty je rozumná.
Odporúčam
Ešte som ho nevyskúšala. Bude to darček.
- Veľmi spokojná
Kupene pred asi 7 rokmi. Pekna, fialkova, treba znova zabezpecit pre zakaznikov. Stala si 28eur. Furla fialkova je drahsia. ...
Prakticka kazetka na leto. 30 ml flakon v kabele ani necitim, krem fantazia. Je to styl BVL Blanc, PALINA hl zlozka. ktore uz nevidim na nete. Mala som minule leto white tea, teraz Fenjal EDP Klasik, vratim sa k White tea. Uz to malokto pozna, budu sa za mnou krutit nosy...
Elizabeth Arden Green Tea SET1 darčekový set parfumovaná voda 100 ml + telový krém Honey Drops 100 ml
Legendarna, overena citrusova vona. Pouzivam ju v lete 27 rokov, stale je rovnaka,, vzdy miniem cele velke balenie. Vyrobca neznizuje koncentraciu parfemu, aj to je znak dobreho vyrobku.
Jemna, dobra vydrz. Stala prijatelna cena, aj telovy krem - to je zazitok, po naneseni na pokozku sa viac rozvinie vona.
Nivea Soft Quartet Sprchový gél 250 ml + Antiperspirant 150 ml + Krém 75 ml + Tuhé mydlo 100 g Darčekové balenie
Pridané: 20. novembra 2024
(naposledy upravené 20. novembra 2024)
Zakúpený v MojaLekáreň.sk
- Je do dobrá kozmetika w používam ju
Mixa Hyalurogel Rich denní pleťový krém Hyalurogel Rich Cream 50 ml + tělové mléko Hyalurogel Intensive Hydrating Milk 400 ml + ponožky 1 pár darčeková sada
- Kvalitné výrobky
- Výhodná cena
- Výhoda dva produkty za normálnu cenu
- overená značka ,ktorá pekne jemne vonia
Dove Men+Care Dove Men+Care Advanced antiperspirant v spreji 150 ml + Dove Men+Care Clean Comfort sprchový gél 250 ml
- pekná vona
Výrobky som objednala ako vian.darčeky
Som spokojná
- Vyborna cena, male balenie, pekna vona, overena znacka.
Dove Nourish Dove Deeply Nourishing sprchový gél 225 ml + Dove Intensive Repair čistiaci šampón 250 ml + Dove Essential Care hydratačné telové mlieko 250 ml + Dove Advanced Care Original antiperspiran
Max rychle dodanie
Krasny balicek pre zenu s peknou tastickou
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »