Najnovšie recenzie zo sekcie Kozmetické súpravy
Palec hore
- Prosto značka nieje čo riešiť
Super vôňa a značka bombova
Ziaja I ♥ Ziaja Jeju micelární voda 390 ml + peelingová pasta proti černým tečkám 75 ml + pleťové tonikum 200 ml + hydratační krémová pěna SPF10 50 ml darčeková sada
Xpel Pink Grapefruit Skincare Essentials sprchový gél 150 ml + pleťový čistiaci gél 150 ml + pleťové sérum 15 ml + pleťový toner 15 ml + pleťový krém 15 ml + pleťový peeling 10 ml darčeková sada
Objednane vnučkam a tie sú veľmi spokojne.
+++
Nivea Hyaluron Cellular Filler Hyaluron Cellular Filler remodelačný denný krém SPF 30 50 ml + Hyaluron Cellular Filler remodelačný nočný krém 50 ml darčeková sada
Nivea celkovo kvalitná ale z veľkej reklamy málo účinku. Cenovo dostupné.
Bohemia Dead Sea Mrtvé moře s extraktem mořských řas a solí sprchový gel 250 ml + šampon 250 ml darčeková sada
Dermacol Flower Care jemný sprchový krém s vôňou kvetín 200 ml + ošetrujúci krém na ruky s vôňou kvetín 30 ml
Rose of Bulgaria sprchový gel s růžovou vodou 100 ml + toaletní mýdlo s růží 50 g + pleťový denní krém s růžovou vodou 30 ml,
Som spokojná, lebo je to kozmetika bez parabénov...
Angry Beards Saloon Jack Saloon olej na bradu 30 ml + Carl Smooth balzam na fúzy 50 ml + Rubit Realgood čistiaci šampón 250 ml + Beardich B. vosk na bradu 30 ml darčeková sada
- Veľmi pekne vonia
- Veľmi dobrá na bradu
- Priateľ si pochvaľuje
Redken Acidic Bonding Concentrate Vánoční sada šampon 300 ml + kondicionér 300 ml + bezoplachová péče 150 ml darčeková sada
vlasy vyzerajú zdravšie, no mám pocit, ako keby mi rýchlejšie zmastneli. Ale pôvodne mám vlasy náchylné k masteniu
praktické balenie tužiek na oči
Yankee Candle Bright Lights Vanilla Cupcake votívna sviečka 37 g + Black Cherry votívna sviečka 37 g + Cinnamon Stick votívna sviečka 37 g
- da sa zapáliť
Velka spokojnosť , mám problematickú pleť a teto krém môj problém rieši
Vivaco Gentleman Fragarance GENTLEMAN Parfém pre mužov 50ml + parfém cestovné balenie 20 ml ZADARMO 50 ml + 20 ml
Senzačne výhodné balenie
Kvalitné vyrobky
- super
Chloé Nomade pre ženy EDP 75 ml + EDP 5 ml + telové mlieko 100 ml darčeková sada
Pridané: 7. decembra 2023
(naposledy upravené 7. decembra 2023)
Zakúpený v Vivantis.sk
- pekná vôňa s dlhou výdržou - nastriekané na látku vydržalo aj cez noc
- dobrá cena za sadu
- malá fľaštička má nevhodný uvázer
Produkt objednaný z Vivantis a bola doručená sada, ktorá je z hnedého recyklovaného kartónu s bielymi kvetinkami. Sada nie je najaktuálnejšia (parfumy sú 1 rok a 6 mesiacov staré, takže skôr hľadajte sadu s ružovkasto oranžovou krabicou a zlatými súhvezdiami, ktorá je novšia). Sada porovnaná s rovnakou, ale novšou sadou z inej parfumérie a rozdiel je vo veku parfumov. Čo sa týka kvality, vyzerá to, že to na ňu nemalo vplyv a parfum drží dobre.
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »