Najnovšie recenzie zo sekcie Kozmetické súpravy
- dlhá výdrž a pekná vôňa
- vôňa je originál - preverené podľa znakov a čísla šarže, aj výdrže
- malá fľaštička nie je sprejová a uzáver dobre nesedí
Ziaja Men sprchový gél 3v1 300 ml + hydratačný krém SPF6 50 ml + balzam po holení 75 ml + antiperspirant 60 ml darčeková sada
- poznám
Mixa Hyalurogel Rich denní pleťový krém Hyalurogel Rich Cream 50 ml + tělové mléko Hyalurogel Intensive Hydrating Milk 400 ml + ponožky 1 pár darčeková sada
- poznám
Dobrá špirala,super cena za 3kusy
- krásna vôňa
- dlho vydrží
Nivea Q10 Plus denný krém proti vráskám Q10 Plus SPF15 50 ml + nočný krém proti vráskám Q10 Plus 50 ml darčeková sada
Vynikajúci
- Za dobru cenu a rychlo dodane
Sophie La Girafe Eau de Soin Parfumee Coffret pleťová voda s parfumáciou 30 ml + vonná keramika 1 ks darčeková sada
- Veľmi pekné balenie
- Veľmi pekné balenie, príjemná vôňa
Úplne stačí na domáce použitie.
Dobrá sada Denimu, len mi chýba toaletná voda po holení a bola by to výborná sada ako darček pre muža v rokoch, ktorý má Denim najradšej.
Cuba Jungle EDP tiger 35 ml + EDP snake 35 ml + EDP zebra 35 ml + EDP heartbreaker 35 ml darčeková sada
Prijemne vône
Top
- Krásne dlhotrvajúca vôňa, pre mladšie, ale aj staršie ročníky dám....
Priemerný výrobok.
- príjemná vôňa
- odporúčam produkt
- žiadnu
- Krásna vôňa
- Veľkosť balenia
- Výhodná cena
- Krásna vôňa
- Za málo peňazí veľa muziky
Lancaster Skin Essentials 2-Step Comforting Cleansing Routine sada pleťové tonikum Comforting Perfecting Toner 400 ml + čistiaca voda Refreshing Express Cleanser 400 ml
Produkt je jemný , šetrný , odličuje dobre. Kúpila som už veľa krát. A určite budem este kupovať .
- Je to arabská vôňa, takže inak vonia po nanesení, inak po 1/2 hodine. Každý by si mal pred kúpou vyskúšať vzorku.
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]