Najnovšie recenzie zo sekcie Kozmetické súpravy
- produkt splnil moje očakávania
- výborná kvalita produktu
kúpený produkt splnil moje očakávania predovšetkým svojou kvalitou!
- Tento produkt si objednávam dlho a som spokojný s vôňou za tú cenu ,vôňa dlho vydrží .
- Nemám žiadne
dobré ceny za kvalitný tovar
- Som spokojna
objednávam ho manželovi,pretože aj ja milujem túto vôňu
krem mi neprisiel. vysokofekvencny ozonizer je vyborny kozemticky stroj. firma je nedoverihodna a viac si u nich nic nekupim
- Túto sadu som brala ako darček, výber bol naslepo, ale hodnotím ju skvelo. Vôbec nič mi na nej nevadí, páčila sa každému a vôňa je originálna.
- Veľmi pekné balenie, vhodné ako darček.
Nivea Hyaluron Cellular Filler Hyaluron Cellular Filler remodelačný denný krém SPF 30 50 ml + Hyaluron Cellular Filler remodelačný nočný krém 50 ml darčeková sada
Denný krém Mastnejši na prvý dotyk ale potom vstrebanim jemná pokožka na dotyk. Nočný zatiaľ nepoužitý..
Dr. Santé Coconut šampón s kokosovým olejom 250 ml + kondicionér s kokosovým olejom 200 ml + hydratačný krém na ruky 75 ml + balzam na pery 4 g darčeková sada
- je to OK
- Spokojnosť
Kràlovskà vôna
Nivea Q10 Plus denný krém proti vráskám Q10 Plus SPF15 50 ml + nočný krém proti vráskám Q10 Plus 50 ml darčeková sada
Manželka je si chváli denný krém Nivea Q10 Plus. Odporúčam.
Výrobky Bioderma dlhodobo používam a som spokojná.
- Ľahko sa vstrebáva, nezanecháva stopy po krémovaní.
Nivea Hyaluron Cellular Filler SPF15 denný pleťový krém SPF15 50 ml + nočný pleťový krém 50 ml darčeková sada
- Zazraky netreba cakat. Ale je tam urcity rozdiel po dobe pouzivania.
DKNY DKNY Be Delicious darčekový set parfumovaná voda 100 ml + parfumovaná voda 7 ml + sprchovacia pena 150 ml
Výhodný set za dobrú cenu, úžasná vôňa
- .
- .
ok
Výhoda 1+1
S týmto krémom od Nivea som spokojná, nedráždi pokožku, dobre rozotierateľný
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »