Najnovšie recenzie zo sekcie Kozmetické súpravy
Ešte krátka doba používania.
Dermacol Hyaluron Therapy 3D remodelačný denný krém 50 ml + remodelačný nočný krém 50 ml darčeková sada
skvelý výrobok
- Maximálna spokojnosť,super cena
Purity Vision Bio Ružová sada: Bio růžový krém univerzální 70 ml + Růžová voda ze vzácné damašské růže + BIO Růžový krém omlazující 40 ml + Růžový čaj 10 g dárková sada
- Vynikajúca kozmetika
Eucerin Hyaluron Filler denný krém pre suchú pleť 50 ml + nočný krem 50 ml + očný krém 15 ml darčeková sada
Kvalitný výrobok , používam dlhodobo. Môžem len odporučiť.
Blue Scents Shower gel olive oil & green pepper - Darčekový set s olivovým olejom a zeleným korením 300 ml + 100 ml
Kvalitní a dobrý výrobek, k tomu hezky balené.
Pouzivam ten produkt uz viac ako 20 rokov a som velmi spokojna,odporucam to kazdej zene.
Nivea Caring Moments Smooth Sensation výživné telové mlieko 400 ml + Creme Care krémový sprchový gél 250 ml kozmetická sada
Klasika,nive nesklame ...Krásna jemná voňa,kvalita mliečka super....
Nivea Creme Care Dámska darčeková sada v kozmetickej taške 400 ml telové mlieko + 250 ml sprchový gél + 50 ml guľôčkový antiperspirant + 5 ml balzam na pery
Nivea značka nesklame...jemná vôňa, tradičná kvalita..
Dermacol Collagen Plus Intensive Rejuvenating intenzívny omladzujúci denný krém 50 ml + intenzívny omladzujúci nočný krém 50 ml darčeková sada
- Perfektná konzistencia, pleť neostáva mastná, hneď sa vstrebáva
Perfektná konzistencia, pleť neostáva mastná, hneď sa vstrebáva. Kúpila som si aj nočný krém a krém na oči a som s touto radou spokojná.
Bol to dar
Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle AC SOS Kit čistiaca pena 30 ml + tonikum 30 ml + sérum 10 ml + krém 20 g
Uz po tyzdni pouzivania vidim zlepsenie, plet je jednotnejsia, menej vyrazok.
Výborné produkty s viditeľným účinkom už po 7 dňoch. Rýchlo sa vstrebáva, má výbornú konzistenciu. Vôňa je celkom intenzívna na môj vkus, ale zvykla som si.
Chloé Chloé SET2 darčekový set parfumovaná voda 75 ml + telové mlieko 100 ml + parfumovaná voda 5 ml
- Krásna vôňa, ktorá dlho vydrží
žíadne
Cuba Gold darčekový set toaletná voda 100 ml + voda po holení 100 ml + dezodorant 200 ml + toaletná voda 35 ml
vôňa vynikajúca,používam už roky,super cena
- K produktu plus telové mlieko
- Výhodná cena,najlepšia špirala
Malibu Hard Water Wellness Collection šampón 266 ml + kondicionér 266 ml + wellness sáčky 4 ks darčeková sada
Vlasy sú po použití oveľa lepšie
Funguje veľmi dobre
Beauty of Joseon Hanbang Serum Discovery Kit : pleťové sérum Ginseng Snail Mucin Revive Serum 10 ml + pleťové sérum Glow Deep Serum Rice Alpha-Arbutin 10 ml + pleťové sérum Glow Serum Propolis Niacina
Chcela som skúsiť, ktoré sérum mi najviac vyhovuje.
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »