Najnovšie recenzie zo sekcie Kozmetické súpravy
Výborný krém na citlivú pleť.
- rýchla účinnosť
Marc Jacobs Daisy EDT 100 ml + telové mlieko 75 ml darčeková sada
Pridané: 13. septembra 2024
(naposledy upravené 13. septembra 2024)
Zakúpený v Parfems.sk
- super, rýchlo
- Zatiaľ to používam len druhý deň .Je príjemný , dobre vonia
Davidoff Cool Water SET3 darčekový set toaletná voda 100 ml + telové mlieko 75 ml + sprchovací gél 75 ml
- Vyhovuje mi vôňa
- mega super cena
- skvelá sada vôní
Motion - perfektná sebavedomá mužná vôňa
Attitude - športová, svieža vôňa
Fire - decentná, spoločenská vôňa
- teraz ho testujem
Versace Dylan Purple pour Femme Darčeková sada dámska parfumovaná voda 50 ml, telové mlieko 50 ml a sprchový gél 50 ml
- Dobrá cena
Some By Mi Yuja Niacin Some By Mi YUJA NIACIN 30 Days Brightening Toner 150ml rozjasňujúce tonikum 30 ml + SOME BY MI YUJA NIACIN ANTI-BLEMISH CREAM (60g) hydratačný a rozjasňujúci pleťový krém pre pl
- Zatial pouzivam kratko,ale neskutocne mi vonia ❤️
Elizabeth Arden Visible Difference dárková sada: denní pleťová péče 100 ml + noční pleťová péče Good Night´s Sleep 50 ml pro ženy
vynikajúci produkt vo výhodnom balení. len škoda, že nočný krém je s menším objemom ako denný.
príjemná vôňa a v cene deostick a sprchový gél
- spevňuje pokožku, obsahuje thiamidol
- vyššia cena
Orasey Hĺbkovo regeneračná maska na vlasy z extraktov z troch olejov 250 ml + Magic Kefa Darčeková sada
Mega úžasná maska
Celodenna starostlivost o zrelu plet, prijemna textura, dobra skusenost so znackou.
produkt vybraný na základe predchádzajúcej skúsenosti,
výhodná cena setu a zároveň famózna vôňa produktu.
Vôňa veľmi prekvapila. Dokonca aj intenzita a dĺžka vône :-)
L'Oréal Paris Age Specialist 65+ darčekový set denný pleťový krém Age Specialist 65 SPF20 50 ml + nočný pleťový krém Age Specialist 65 50 ml
- Poznám výrobok, spokojnosť stála, dakujem!
Poznám vyrobok, spokojnost stála, dakujem!
Marc Jacobs Perfect SET3 darčekový set parfumovaná voda 100 ml + telové mlieko 75 ml + parfumovaná voda 10 ml
Pridané: 1. septembra 2024
(naposledy upravené 1. septembra 2024)
Zakúpený v ELNINO.SK
- Super rýchle dodanie
Top vôňa! Odporúčam všetkými desiatimi ✋ ❤️
- pekná vôńa
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »