Najnovšie recenzie zo sekcie Kozmetické súpravy
Dermacol Collagen Plus Intensive Rejuvenating intenzívny omladzujúci denný krém 50 ml + intenzívny omladzujúci nočný krém 50 ml darčeková sada
Spokojnosť,objednané už druhe balenie.
- šampon dobre pení, pekne vonia, vlasy sa po ňom nemastia
- kondicioner už v malom množstve zanecháva vlasy hebké
Angry Beards Dude's Cosmetics Bear Roller + Beard Doping BIG D 100 ml + Tool Cleaner 50 ml darčeková sada
Veľká spokojnosť
Eucerin Hyaluron Filler denný krém pre suchú pleť 50 ml + nočný krem 50 ml + očný krém 15 ml darčeková sada
- Pleť je skutočne hydratovaná a vrásky sú menej vidieť
- This is the Amouage Fragrance which is quite rare on market, but I love it! Thanks, this is original quality.I have asked for good package - this requirement has been fully met.I will buy here more.
Prahna BIO Hyaluron pre zrelú pleť kyselina hyalurónová gél 50 ml + hyalurón krém 50 ml + hyaluron gél 10 ml darčeková sada
spokojnosť s výrobkom
VENIRA beauty bag - 2x gumové medvedíky pre vlasy, nechty a pleť 2x gumové medvedíky pre vlasy, nechty a pleť
Zuzana Sloboda Szaboova
Pridané: 18. augusta 2024
(naposledy upravené 18. augusta 2024)
Zakúpený v Venira
Kontaktovala som vas ohľadom reklamácie tovaru, ktorý sa na odbernom mieste roztopil a nikto sa mi zatial neozval. Gumené vitamíny v oboch nádobách sa spojili do jednej masy a nie je možné ich teraz dávkovat podľa pokynov.
- Všetky dobré
kvalitny vyrobok
Neznasam mastné krémy ktoré urobia film a pokožka nedýcha....ale tieto dva denný a nočný krém sú úplne skvelé aj v tomto teple
Vital Proteins Collagen Peptides 567g+Kneipp sprchový gel Kneipp Vitality Booster sprchový gél 200 ml + Vital Proteins Collagen Peptides kolagén pre krásne vlasy, pleť a nechty 567 g
Výrobok bol super. Krásne voňal a to som ešte len odstránila fóliu z krabičky .Veľmi príjemná, svieža vôňa. Vrelo odporúčam.
Svieža a dlhotrvajuca
Nevtieravá veľmi príjemná osviežujúca vôňa prírody, konečne nič umelé. Môžem len odporúčať.
- Nádherná jemná vôňa aj keď je to len toaletná voda, a podstatné že moja priateľka tú vôňu zbožňuje.
- Pouzivam len 3 dni ale zatial ok
Maximální spokojenost. Mám ráda když dotyčný parfém má i do sady sprchový gel a třeba i krém nebo tělové mléko.Tady jsem to našla, takže opravdu spokojenost.
Beauty of Joseon Hanbang Serum Discovery Kit : pleťové sérum Ginseng Snail Mucin Revive Serum 10 ml + pleťové sérum Glow Deep Serum Rice Alpha-Arbutin 10 ml + pleťové sérum Glow Serum Propolis Niacina
Skvelý set na vyskúšanie toho čo vám pasuje a veľmi dobrý aj na cestovanie. Produkty hodnotím kladne vidím tam účinnosť,pleť je po nich vyživená a jemná. Produkty od Beauty of Joseon mna osobne nikdy nesklamali a preto určite kupujem najbližšie už v normálnej veľkosti.
S tovarom som velmi spokojna, splnil moje ocakavania.
Nivea Men Sensitive Shave voda po holení Men Sensitive 100 ml + pěna na holení Men Sensitive 200 ml darčeková sada
Výborný produkt
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »